ALFA ROMEO

Alfa Romeo er et av verdens eldste bilmerker. Etablert i 1910 og representerer ekte italiensk kjøreglede. Bilmerket er en institusjon. Bilmerket har opp gjennom årene samlet en hel rekke entusiaster som deler Alfa Romeo sitt kompromissløse fokus på design, kjøreegenskaper og fart. Er du en eier av en Alfa Romeo så er du en stolt bileier.

Du har kanskje lagt merke til at eierne av Alfa Romeo som regel hilser med hånden når de møtes i trafikken. Et tegn på respekt og anerkjennelse for at man tilhører en eksklusiv klubb av Alfa Romeo entusiaster.

Lidenskapelig kjøreglede

Vi har flere ulike modeller og vi inviterer deg til å komme på prøvekjøring. Dersom du liker godt design, gode kjøreegenskaper og fart, så vil du elske Alfa Romeo. Bilprodusenten har i en årrekke hatt fokus på at bilen skal ha lav vekt og større trekkraft. Da oppnår man bedre fart og mer kjøreglede. En av verdens raskeste SUV rundt nürburgring.

Kom innom og prøvekjør en Alfa Romeo Stelvio. Alt for få vet at det går an å kjøre en så god SUV. Vi gleder oss til å få en hyggelig bilprat og kanskje overbevise nok en person til å bli en ihuga Alfa Romeo entusiast.

09_Stelvio-Veloce-Ti
DSC_0935

Det beste for deg og din Alfa Romeo

Dersom uhellet skulle være ute får du låne en tilsvarende bil. Garantien på Alfa Romeo gir deg en leiebil i samme standard. Bak solskjermingen finner du kontaktinformasjonen til Alfa veihjelp.

Auto Center har eget merkeverksted og spesialutdannede teknikere som tar vare på deg og din bil. Det er ingen tvil om at det er store fordeler med å benytte seg av merkeverksted til å reparere og vedlikeholde din bil. Vi har størst kompetanse og det vil komme deg og din bil til gode.

Alfa Romeo er sammen med Bugatti faktisk eneste bilmerker hvor du har registreringsnummeret på siden og ikke midtstilt.

Drømmer du om en Alfa Romeo?

Vi har leasing, privatleie og lån til både privat og næringsdrivende. Les om våre finansieringsordninger her.