Vi har et delelager med et utvalg av de vanligste bildelene.

I tillegg har vi et system som gjør at deler som må bestilles som regel blir levert innen få timer eller en dag. Her må vi likevel understreke at det hender at det er bildeler som det er lengre leveringstid på. Dette kan skyldes flere ting, men plassering av lager, hvor vanlig bildelen er, hvilket logistikksystem lageret er koblet opp til med mer. Du skal i hvert fall vite at vi finner delen og skal få den så raskt som mulig levert.

Bildeler til alle biler

Auto Center har tilgang til å bestille deler til alle bilmerker. Vi reparere alle slags bilmerker og bestiller/selger også bildeler til alle bilmerker. Her har vi stor kompetanse og mange års erfaring. Med vår bistand, så kan vi hjelpe deg å finne riktige bildeler til riktig tid og kostnad. Ikke nøl med å ta kontakt du kan spare mye tid og penger med å bruke en erfaren partner på å bestille bildeler for deg.

Vi hjelper deg å finne riktig del

Tom har siden 1996 arbeidet med bildeler og det han ikke kan om bildeler, er ikke mye. Ring eller send en forespørsel på mail til Tom og han vil se om kan finne den delen du leter etter, hvor lang tid det vil ta å få den levert og hva det koster. Gjør jobben enkel og bruk de som er eksperter.