FIAT PROFESSIONAL

Fiat har en hel rekke med modeller til nyttekjøretøy. Vi har modeller som benytter seg av både fossilt brennstoff og elektrisk. Her kan du velge det som er best tilpasset din hverdag og din bedrift.

En arbeidsbil som passer for din bedrift

Vi kan tilby både pickup, varebil, pizzabil og «liten lastebil.» Vårt sortiment er stort og valgmulighetene for deg som kunde er mange. Vi har veldig gode tilbud til både private og offentlige tilbydere. Vårt sortiment og tilpasninger er mange. Her er noen eksempler.

  • Noen av våre modeller kan fås med ekstra takhøyde
  • Noen av varebil fås uten hjulbuene innvendig. Det firkantede lasterommet er elsket av mange av våre håndverkere som bruker nettopp denne varebilen.
  • Vi har varebilmodell der du får en hel europall inn sidedøren.
  • Man kan få korte eller lange varebiler.
  • Liten lastebil på 3,2 tonn som du kjører på b sertifikat.

Dette var noen stikkord på noen av det egenskapene som gjør at våre modeller skiller seg ut. Det er mange flere gode egenskaper som kan være viktige for deg når du skal velge deg nye nyttekjøretøy.

01_New Ducato_Exteriors
1733_1_2

Tilpasset din arbeidshverdag

De fleste næringskunder som handler bil gjør som regel dette gjennom leasing. Her finnes det mange forskjellige preferanser knyttet til ulike bransjer og bruksbehov. Dersom du skulle trenge en eller flere nye nyttekjøretøy så sørg for at du får et tilbud fra Auto Center Rogaland også. Det er mange fordeler med å handle hos oss:

  • Konkurransedyktige priser.
  • Løsninger på levering og finansiering tilpasset deg og din bedrift.
  • Våre modeller har en del egenskaper og fordeler som ikke andre har. Dette kan gjøre din hverdag enklere.
  • Auto Center er en bilforhandler som gjør det lille ekstra for at du skal være fornøyd.

En av våre entusiastiske bilselgere på nyttekjøretøy kommer gjerne innom til deg for høre på dine behov og deretter presentere deg for en hvordan dette kan løses med sammen med Auto Center. Her vil vi strekke oss så langt vi kan for å være konkurransedyktige og gi deg en best mulig hverdag.

schierata_Recuperato

Garanti

Investeringer i bilpark kan være kostbart. Hør med oss for å finne ut hvordan dette på en best mulig måte kan tilpasses dere. Hos oss får dere mye bil for pengene og veldig gode alternativer ift finansiering av denne investeringen. Vi har 5 års garanti eller inntil 200 000 km på nyttekjøretøy.

Ta kontakt med Auto Center Rogaland for å få en hyggelig bilprat eller prøvekjøring. Vi kommer svært gjerne til deg for demonstrasjon å skreddersy et tilbud til nettopp deg og din bedrift.

Gode finansieringsmuligheter

Vi har leasing, privatleie og lån til både privat og næringsdrivende. Les om våre finansieringsordninger her.

Fiat Professional Scudo e Fiat Ulysse