FIAT

Fiat ble stiftet helt tilbake til 1899. Det er med andre et bilmerke som har eksistert i mange år og har gjennom sine modeller vært med på å prege bilbransjen. Dette merket har mange ulike modeller, men for mange er det den klassiske ikonbilen Fiat 500 som gjenkjennes av de fleste.

Blant verdens mest solgte elbiler

Fiat 500 er en av verdens mest solgte modeller. Den ikoniske stilen og det gode designet har gjort dette til en bestselger over mange tiår. Her var Fiat tidlig ute med elbil. Vi har faktisk allerede rukket å lansere andre generasjons el-bil av Fiat 500. Alle våre erfaringer er tatt med for at Fiat 500 skal fortsette å være den foretrukne bilen av mange i lang tid fremover. Fiat 500 kommer nå med enda lenger rekkevidde! dette er en bilmodell du kjenner igjen umiddelbart og du kjøper definitivt ikke bare en bil.

Vi elsker Fiat og vil svært gjerne fortelle deg mer om bilmerket og de modellene vi har. Våre biler har gode kjøreegenskaper og gir deg virkelig en premium bilfølelse til en veldig hyggelig pris. Ta turen innom oss på Forus/Lura på grensen mellom Sandnes og Stavanger for en hyggelig bilprat.

DSC00149
DSC_1062

Prøvekjør og bli overbevist

Når du skal kjøpe ny bil er det mange sjekkpunkter man går igjennom. Kom inn til oss og prøvekjør en av våre mange demobiler. Vi vet at følelser er viktig når man skal kjøpe en bil. Ved å prøvekjøre den bilen du er interessert i, kjenner du raskt om du får den gode følelsen og om du har lyst til å gå videre med handelen. Her anbefaler vi ofte at du som er interessert i en bil tar deg en lengre prøvekjøring. Test bilens kjøreegenskaper i bykjøring, landevei og motorvei.

Fiat merkeverksted

Auto Center Rogaland har selvfølgelig også eget merkeverksted for Fiat. Det betyr at din service og øvrig hjelp til bilen vil være utført av teknikere som er spesialutdannet til å best kunne ta vare på din bil.

Har du lyst på en Fiat?

Ta kontakt med Paul-Magnar for spørsmål eller prøvekjøring!

Vi har leasing, privatleie og lån til både privat og næringsdrivende.
Les om våre finansieringsordninger her.

Paul Magnar Wollostadmo

Paul-Magnar Wollstadmo
94435000
paul.wollstadmo@auto-center.no