Finansering

Det er mange muligheter når du skal finansiere kjøp av bil. Mer og mer vanlig er det å la bilforhandler ta seg av denne jobben for deg.

Skreddersydd finansiering

Vi tar hele prosessen for deg. Du kan enkelt finne hvilken bil du ønsker, så tar vi kontakt med finansieringspartnerne våre og gjør avtalen klar til signering for deg. Våre partnere bruker signering med BankID som gjør at det er enkelt å gå videre til neste fase. Våre medarbeidere fikser leasing, privatleie og lån til både privat og næringsdrivende. Vi synes det bare er kjekt å hjelpe til med at du får gode vilkår og en enklere hverdag. Finansiering blir skreddersydd slik at det er tilpasset deg og din bil. Du slipper selv å ta kontakt med bank og forsikringsselskap.

Spør oss om finansiering

Det er bare å si at du ønsker finansiering så vil vår medarbeider sørger for at du får et raskt og godt tilbud på den type finansiering som er best for deg. Vi er erfarne og kan hjelpe deg med råd om hva du bør velge i forhold til din situasjon og hverdag. De beste løsningene er som regel de som er tuftet på erfaring og tilpasset den enkelte. Vi setter pris på at du spør oss om finansiering.