FORSIKRING

Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og hjelper deg gjerne med å få forsikret din nye bil.

Sparer deg for tid og penger

Gjennom at vi er en stor aktør, så får vi ofte hyggelige priser som kommer deg som sluttkunde til gode. Pakkeprisen på innhold i forsikringen og prisen du betaler blir normalt bedre enn om du skulle forhandlet selv.

En stor fordel med å benytte oss til å gjøre dette er at du sparer mye tid. Våre medarbeidere gjør dette flere ganger til dagen og har det i fingerspissene. Vi sørger for at alt er på stell slik at når du faktisk får bilen levert så er alt papirarbeidet unnagjort og du kan konsentrere deg om å nyte ditt nye kjøretøy. Man får ikke skilt på bilen uten at forsikring er i orden.

Forsikret fra første meter

Det tar ofte tid å få tilbud fra en rekke forsikringsselskap og sørge for at forsikringene dekker det som den skal dekkes. La oss fikse forsikringen for deg, så er bilen din forsikret allerede når den ruller ut fra våre lokaler. Våre folk kjenner bilen din og vet hva som bør være standardinnhold i forsikringen.

Husk at vi hjelper deg like gjerne om du kjøper bruktbil eller nybil hos oss på Auto Center Rogaland. Dine behov står alltid høyt på prioritetslisten vår.