Jeep®

Jeep er kjent for sin styrke. Firehjulstrekk og hestekrefter tar deg hvor du vil. Jeep ble startet helt tilbake til andre verdenskrig i 1941. Bilen ble laget for å tåle tøffe forhold og likevel levere gode ytelser.

Vi kan i dag levere 4 ulike modeller av Jeep: Gladiator, Avenger, Compass og Wrangler. Avenger er helelektrisk og Compass kan fås som ladbar hybrid. Kompromissløse og sterke biler som gir deg store fortrinn på vanskelig føre eller i røft terreng.

Elektrisk og hybrid

Avenger er Jeep® sin første elbil på markedet. Rekkevidden er på hele 400 km og hurtigladefunksjoner får deg på veien igjen på noen minutter. Den kompakte SUVen har alt du ser etter i en bil. Les mer her.

Vi er meget stolte over at vårt firehjulstrekk på ladbar hybrid er ekte vare. Ladbar hybrid tilfører også flere nye moment til Jeep familien. Gjennom den elektriske motoren får de en helt annen akselerasjon og fartsfølelse. I tillegg er det ingen tvil om at det med tanke på miljøet er positivt at man nå også har elmotor. Compass kan fås som ladbar hybrid.

For norske forhold

Du kan stille inne firehjulsdriften inn på ulike forhold. For eksempel snø. Da har ekspertene våre funnet ut hvordan man best mulig skal få hjulene til å jobbe sammen for å gi deg best mulig kjøreegenskaper på vanskelige forhold. Våre modeller har også lavgir som kan benyttes i særdeles røffe forhold. Det er ikke mange modeller som kan konkurrere med Jeep på fremkommelighet i vanskelig terreng. Perfekt for jegerne og som nyttekjøretøy når man skal ut i ulendt terreng.

Jeep-Wrangler-1

Norges beste nybilgaranti med 7 års garanti eller inntil 200 000 km.

Gladiator

Jeep – En bil med muskler

Dette er et bilmerke som du bare må prøve. Våre modeller kan ikke sammenlignes med så mange andre på markedet. Modellene har mye hestekrefter, stor trekkraft og er en skikkelig tøffing. Du trekker lett båt og henger med en Jeep.

Tilbakemelding fra kunder som har valgt Jeep er veldig positive. Bilene ser tøffe ut og viser igjen på veien. Forøvrige leverer også Jeep på stikkord som kraft, fremkommelighet, robust og til å stole på.

Hjelper deg med Jeep

Dersom uhellet skulle skje så er du garantert tilsvarende premiumbil i mellomtiden. Bak solskjermingen finner du kontaktinfo til Jeep veihjelp.

Auto Center Rogaland har eget merkeverksted for Jeep. Din bil fortjener bare det beste.

Du kan bli en JEEP eier

Vi har leasing, privatleie og lån til både privat og næringsdrivende. Les om våre finansieringsordninger her.