Alfa Romeo service

Vi selger nye biler innen bilmerket Alfa Romeo. Det forplikter at vi har en høy grad av kunnskap om nettopp Alfa Romeo. Våre bilselgere og mekanikere er entusiaster og glad i de bilmerkene vi er forhandler for. Når bilen skal til service er det en fordel for deg at våre mekanikere er sertifisert for nettopp Alfa Romeo. Vi har tilgang til siste nyheter, systemoppdateringer og annet som er av betydning for at din Alfa Romeo skal få den beste behandling.

Det er 7 års nybil garanti på Alfa Romeo.

Herunder ligger det en forpliktelse på deg som bileier at de nødvendige servicer er gjennomført. Merkeverkstedet for Alfa Romeo er selvfølgelig rett sted for denne type service som i tillegg til å gjøre bilen din sikker og sørger for at din unike 7 års garanti opprettholdes.

Når du skal reparere og utbedre slitasjedeler eller skader på din Alfa Romeo, så anbefales det at man bruker originaldeler. For å kunne sikre deg god kvalitet, så må bildelene også være av god kvalitet. Vårt merkeverksted bruker utelukkende originaldeler for å kvalitetssikre at din bil virker som den skal.

Dersom du kjører en Alfa Romeo sier det seg selv at du bør gå til et Alfa Romeo merkeverksted om du ønsker den optimale oppfølgingen av din bil. Vi kan Alfa Romeo bedre enn de fleste og det vil komme deg og din Alfa Romeo til gode.

Se våre nye modeller fra Alfa Romeo her.

21_Special-Series-GT-Junior-4