BOBILVERKSTED FIAT PROFFESIONAL

I Norge er vi en nasjon som har for tradisjon å være på tur til hytter ved fjord eller fjell. Vi har campingvogner eller bobiler som kan ta oss til faste feriesteder eller ut på nye oppdagelser.

De fleste bobiler som selges i Norge i dag er bygget på Fiat Professional.

Auto Center Rogaland er sertifisert merkeverksted for Fiat Professional.

Det betyr at vi har ekstra kunnskap, glede og entusiasme når vi jobber med nettopp din Fiat bobil. Vårt verksted kan hjelpe deg med alle dine behov.

Trenger du en service? Er det på tide med systemoppgraderinger eller har du fått innkalling til programvareoppdatering? Da skal du ta kontakt med oss som merkeverksted for Fiat Professional. Dette er det kun merkeverkstedene til Fiat Professional som kan hjelpe deg med.

DSC_0935
171109_Fiat_Professional_Fullback_onlocation-04

Når du skal reparere og utbedre slitasjedeler eller skader på din Fiat Professional, så anbefales det at man bruker originaldeler.

For å kunne sikre deg god kvalitet, så må bildelene også være av god kvalitet. Vårt merkeverksted bruker utelukkende originaldeler for å kvalitetssikre at din bobil virker som den skal.

Vi anbefaler selvfølgelig at du også benytter deg av oss som merkeverksted for Fiat Professional når du skal bytte slitasjedeler eller utbedre skade. Det er vi som kan Fiat Professional best og dermed er det også vi som enklest og best kan hjelpe deg med ditt problem. Ikke nøl med å ta kontakt.

Husk at det er viktig at du er flink til å følge anbefalt service intervall enten på tid eller kjørelengde. Det vil sørge for at du får økt sikkerhet, høyere kjøreglede, lengre levetid og høyere verdi på din bobil.