MerkeverkstedFIAT

Vi selger nye biler innen bilmerket Fiat. Det forplikter at vi har en høy grad av kunnskap om nettopp Fiat. Våre bilselgere og mekanikere er entusiaster og glad i de bilmerkene vi er forhandler for. Når bilen skal til service er det en fordel for deg at våre mekanikere er sertifisert for nettopp Fiat. Vi har tilgang til siste nyheter, systemoppdateringer og annet som er av betydning for at din Fiat skal få den beste behandling.

Det er 7 års nybil garanti på Fiat.

Herunder ligger det en forpliktelse på deg som bileier at de nødvendige servicer er gjennomført. Merkeverkstedet for Fiat er selvfølgelig rett sted for denne type service som i tillegg til å gjøre bilen din sikker og sørger for at din unike 7 års garanti opprettholdes.

Når du skal reparere og utbedre slitasjedeler eller skader på din Fiat, så anbefales det at man bruker originaldeler. For å kunne sikre deg god kvalitet, så må bildelene også være av god kvalitet. Vårt merkeverksted bruker utelukkende originaldeler for å kvalitetssikre at din bil virker som den skal.

Dersom du kjører en Fiat sier det seg selv at du bør gå til et Fiat merkeverksted om du ønsker den optimale oppfølgingen av din bil. Vi kan Fiat bedre enn de fleste og det vil komme deg og din Fiat til gode.

DSC_0932