Merkeverksted Jeep®

Vi selger nye biler innen bilmerket Jeep. Det forplikter at vi har en høy grad av kunnskap om nettopp Jeep. Våre bilselgere og mekanikere er entusiaster og glad i de bilmerkene vi er forhandler for. Når bilen skal til service er det en fordel for deg at våre mekanikere er sertifisert for nettopp Jeep. Vi har tilgang til siste nyheter, systemoppdateringer og annet som er av betydning for at din Jeep skal få den beste behandling.

Det er 7 års nybil garanti på Jeep.

Herunder ligger det en forpliktelse på deg som bileier at de nødvendige servicer er gjennomført. Merkeverkstedet for Jeep er selvfølgelig rett sted for denne type service som i tillegg til å gjøre bilen din sikker og sørger for at din unike 7 års garanti opprettholdes.

Når du skal reparere og utbedre slitasjedeler eller skader på din Jeep, så anbefales det at man bruker originaldeler. For å kunne sikre deg god kvalitet, så må bildelene også være av god kvalitet. Vårt merkeverksted bruker utelukkende originaldeler for å kvalitetssikre at din bil virker som den skal.

Dersom du kjører en Jeep sier det seg selv at du bør gå til et Jeep merkeverksted om du ønsker den optimale oppfølgingen av din bil. Vi kan Jeep bedre enn de fleste og det vil komme deg og din Jeep til gode.

5_New Jeep Compass_Limited interior