Auto Center Rogaland er en bilforhandler som ligger på Lura/Forus, like i grensen mellom Stavanger og Sandnes.

Vi ble etablert i 2016. Vi selger både nye og brukte biler. I tillegg har vi verksted, delelager og er sertifisert merkeverksted.

Nybil

Vi selger nye biler innenfor merkene Fiat, Fiat Professional, Jeep og Alfa Romeo.

I vår bilhall har vi et stort utvalg av våre modeller. De fleste av våre medarbeidere har lang fartstid innen bilbransjen og vil kunne hjelpe deg å finne frem riktig bil til deg. Vi anbefaler alle våre kunder private, offentlige og næringsdrivende om å komme innom å prøvekjøre den eller de bilene som du er nysgjerrig på.

Husk at på nybil til private har vi nok markedets beste nybil garanti med 7 års garanti eller opptil 200 000 km. Det gir deg ekstra trygghet når du skal investere i en ny bil.

Bruktbil

Her er det mulig å gjøre et kupp og kjøpe god bil for en fornuftig penge.

Til enhver tid har vi også et stort utvalg av bruktbiler til salgs. Vårt mål er at våre kunder skal oppleve god service og få god hjelp i valg av hvilken bil man skal kjøpe. Det er en trygghet i å kjøpe bruktbil hos en merkeforhandler som kan bil og som også har verksted med fagfolk om noe mot all formodning skulle skje.

Verksted

En stor del av vår virksomhet er også vårt verksted.

Alle merker er velkomne til å ta kontakt. Her kan vi hjelpe deg med det meste. Trenger du EU-kontroll eller utbedring av skade. Ta kontakt og vi vil hjelpe deg. Vi har kompetansen til å hjelpe deg uavhengig av bilmerke.

Vi har merkeverksted som utfører service, vedlikehold og utbedring for merkene Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo og Jeep. Bruk et godkjent merkeverksted til å ivareta bilen din. Det gir deg som kunde større trygghet og bilen din holder din verdi.

Husk å ta service slik at din 7 års garanti er gjeldende.

Husk at biler inneholder mye software og for å kunne oppdatere og oppgradere bilene så må man bruke merkeverksted som har tilgang til de nyeste oppgraderingene. Når det er større oppdateringer som bilfabrikantene sender ut innkalling på, så kan disse gjøres gratis hos et merkeverksted, så er det bilprodusenten som betaler for jobben.

Vi har også sertifiserte og godkjente teknikere/mekanikere på Fiat Bobil. Her kan vi hjelpe alle bobil eiere som har kjøpt seg en Fiat Bobil som trenger service, utbedring eller annet vedlikehold.

Gjengen hos Auto Center Rogaland

Hos oss har vi et herlig arbeidsmiljø. Vi har mange entusiastiske helfrelste medarbeidere som har mange års erfaring. Vår glede og kunnskap skal komme deg til gode når du du trenger våre tjenester. Vi har også en filosofi om at vi skal skille oss positivt ut for våre kunder gjennom å gjøre det lille ekstra.

Ta kontakt om du trenger ny bil, bruktbil, verksted eller service.