SERVICE

Vi trenger alle litt pleie. Det gjelder i høyeste grad også våre kjøretøy. Jo eldre kjøretøyet blir jo mer pleie og service trenger det.

Ta vare på bilen, så varer den lenger

Ved å ta jevnlig service er bilen din bedre ivaretatt og har høyere verdi om du skulle velge å bytte den ut på et tidspunkt. En service er en investering i at kjøretøyet er tryggere for deg og andre passasjerer eller medtrafikanter. På service kan vi også oppdage slitasjer og andre feil med bilen og fikse dem før det sier stopp. En bil som fungerer gir deg forutsigbarhet og en enklere hverdag.

Merkeverksted

Vi som er autorisert merkeverksted for Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo og Jeep har inngående kunnskap om hvordan ditt kjøretøy fungerer. Vi vet hva som er vanlige problemstillinger knyttet til hver enkelt modell og hva tid disse problemstillingene pleier å oppstå. Gjennom jevnlig service kan man unngå problemer med å være i forkant. Husk at vi kan også ta direkte kontakt med fabrikk eller andre ressurser hos bilmerket for å få assistanse for å hjelpe deg.

Husk at vi benytter oss alltid av originale bildeler. Din nybil garanti er også mye bedre ivaretatt gjennom å gå til merkeverksted. Ved å ha bilen jevnlig hos merkeverksted for å følge anbefalte servicer på år eller kjørte kilometer så investerer du også i lengre levetid og verdi for kjøretøyet ditt.

Det er også viktig å nevne at i dag er en stor del av funksjonene i en bil styrt av datamaskin. Med andre ord så er det en hel rekke programvare som sørger for at bilen fungerer som den skal. Denne programvaren må av mange årsaker også oppdateres og vedlikeholdes. Her er det vanligvis kun merkeverksted som kan hjelpe det med de riktige oppgraderingene.